ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεμίζει το Παλέ, «βουλιάζει» ο Κολοσσός! Εισιτήρια σε μπουτίκ και εκδοτήρια

Ένα γεμάτο Παλέ περιμένουν να αντικρίσουν σήμερα παίκτες, προπονητές και διοικούντες του Άρη στο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό (17.00).

Η προπώληση των εισιτηρίων μέχρι τώρα έχει κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, όπως και εκείνη των διαρκείας, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν περισσότερο κόσμο στις κερκίδες του Παλέ συγκριτικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Κολοσσό, όπως σημειώνει η ΚΑΕ Άρης θα διατίθενται:

*Από την πλατφόρμα της Viva στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2021-2022/

*Το Σάββατο 16/10 από τις 13:00 έως την έναρξη του αγώνα από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και από τις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παιδικό εισιτήριο

Στους αγώνες θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο, για παιδιά από 6 έως 13 ετών, το οποίο τιμάται 5€. Υπενθυμίζεται ότι βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, (5%), ανά αγώνα θα βγαίνουν 150 παιδικά εισιτήρια, τα οποία θα διατίθενται μόνο από την μπουτίκ ή τα εκδοτήρια και όχι από τη Viva.

Απαραίτητες διευκρινίσεις

*Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, για την είσοδο των ενηλίκων στο γήπεδο απαιτούνται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (πρέπει να έχουν παρέλθει 14 μέρες από το δεύτερο εμβόλιο), είτε πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

*Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

*Οι ανήλικοι έως 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με self test την ημέρα του αγώνα.

*Εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Από φέτος θα ισχύει ενιαία τιμή για τα εισιτήρια αγώνων, ήτοι οι τιμές θα είναι κοινές για όλες τις αναμετρήσεις. Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, είναι συμφέρουσα, οικονομικά, η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να τα προμηθευτεί, ώστε να απολαύσει στις χαμηλότερες τιμές των τελευταίων χρόνων όλους τους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά και των play offs της Stoiximan Basket League, εφόσον η ομάδα μας πάρει την πρόκριση.

Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται οι τιμές των εισιτηρίων αγώνων και των διαρκείας, ανά θύρα του «Nick Galis Hall». Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες της κανονικής περιόδου είναι πλέον 11, ενώ στις τιμές των διαρκείας συμπεριλαμβάνονται και οι πιθανές αναμετρήσεις των play offs.

ΘΥΡΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
1 – 4 – 7- 10 13€ 130€
5-6 10€ 75€
2-3 B & 8-9 B 15€ 140€
8-9 A €18 180€
2-3 A 25€ 230€
2-3 GOLD 60€ 650€
COURT SIDE 200€ 2.000€
To Top