ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεμίζει το ρόστερ, περιμένει τα φιλικά και βλέπει τους τρεις στόχους του ο Αρης

Ο Αρης μετράει αντίστροφα για τα φιλικά ματς και μάλιστα ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει μόνο το κομμάτι της τελευταίας προσθήκης.

Ο Ελληνας κόουτς περιμένει τα φιλικά ματς και παράλληλα ελπίζει να είναι έτοιμος ο σύλλογος για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη.

Ο Αρης περιμένει πλέον να είναι πλήρης, έχοντας όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε γνώση και πότε ξεκινάει.

Τα φιλικά που θα δώσει σε 17 ημέρες θα είναι ο οδηγός για το τεχνικό τιμ και φυσικά όλα έχουν να κάνουν και με το αποτέλεσμα.

Ο Αρης επέλεξε να έχει τρία μέτωπα και για τον λόγο αυτό το ρόστερ θα πρέπει να είναι γεμάτο.

Το βλέμμα των “κιτρινόμαυρων” είναι στραμμένο τόσο στη προετοιμασία της ομάδας και στις φιλικές αναμετρήσεις που πλησιάζουν, όσο και στην περαιτέρω ενίσχυση.

Ήδη ο Ισμαέλ Σανόγκο – του οποίου η χώρα προκρίθηκε στο Μουντομπάσκετ- αναμένεται αύριο στην Ελλάδα, ενώ αναζητείται και ο ξένος για την θέση “3”.

Παράλληλα, μετά από καθυστερήσεις, αυτή την εβδομάδα αναμένεται η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας προκειμένου να υπάρξει και εισροή εσόδων στα ταμεία της ΚΑΕ, μετά από αρκετούς μήνες και το τέλος του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση επέλεξε να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και μάλλον όταν ανακοινωθεί η τελευταία μεταγραφή, τότε θα υπάρχει και ανακοίνωση για τα διαρκείας.

To Top