ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενάρης απαιτήσεων! Ξεκούραση, ανασύνταξη και επιστροφή για να φορτσάρει ενόψει του… Γολγοθά που ακολουθεί!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη για το 2019 ολοκληρώθηκαν με τους “κιτρινόμαυρους” να μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς… άδειας!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες με μία ολιγοήμερη άδεια, προκειμένου να επιστρέψουν με καθαρό μυαλό για να δουλέψουν σκληρά, ώστε να είναι έτοιμοι για τον εξαιρετικά δύσκολο Ιανουάριο.

Ένας μήνας που θα κρίνει πολλά για τον φετινό Άρη, καθώς εκτός του Πρωταθλήματος, υπάρχουν και παιχνίδια Κυπέλλου, τα δύο με την Ξάνθη για την φάση των “16”.

Η αρχή θα γίνει στις 4 του μήνα εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας εκτός έδρας με την Ξάνθη στις 8 Ιανουαρίου.

Συνέχεια για το Πρωτάθλημα στις 11/1 με την Λάρισα εκτός έδρας, επαναληπτικός με την Ξάνθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεσοβδόμαδα και ταξίδι στον Πειραιά και το “Γ. Καραϊσκάκης” στις 19/1.

Στις 23 Ιανουαρίου, Άρης-Ξάνθη, στις 26 του μήνα ταξίδι στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και στις 2 Φεβρουαρίου, κόντρα στον Πανιώνιο εντός έδρας.

Το πρόγραμμα από μόνο του είναι… Γολγοθάς! Ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο με τον Άρη να καλείται να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς, ώστε να “κλειδώσει” την θέση του στα play offs και φυσικά να κάνει το πρώτο βήμα στον θεσμό του Κυπέλλου.

 

 

To Top