Γενέθλια με… βολές από Γρανούζη

Ο Γιάννης Γρανούζης είχε χθες (18 Απριλίου) γενέθλια και δέχθηκε εκατοντάδες ευχές από τους φίλους του Άρη. Η σκανδαλώδης απόφαση της ΕΠΟ ωστόσο σε συνδυασμό με την ντροπιαστική ήττα στο Αγρίνιο δεν του επέτρεψαν να τα γιορτάσει όπως θα ήθελε. Ο πρόεδρος της ΚΜΑ πάντως μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook εκτόξευσε βολές εναντίον όλων αυτών που θέλουν να πλήξουν τον Άρη…
Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Aκόμη ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτούς που τον πολεμούν ενώ έστειλε και το μήνυμα με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 
 
Ο Γιάννης Γρανούζης έκανε το εξής σχόλιο αφού πρώτα ευχαρίστησε όσους του έστειλαν τις ευχές τους για «Χρόνια Πολλά»:

«Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας. Ευχές που πραγματικά με γεμίζουν με χαρά και δύναμη. Όμως όλα έχουν ένα όριο. Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ μου απέδειξε ότι σε τούτο το ποδοσφαιρικό σύστημα οι έννοιες  «δικαιοσύνη», «ισονομία», «αλήθεια», ισχύουν διαφορετικά απ’ ότι εγώ αντιλαμβάνομαι.

Αισθάνομαι ότι τούτο το ποδόσφαιρο, τούτη η Πολιτεία, με τούτες τις επιτροπές, τούτους τους παράγοντες και τούτους τους διαιτητές δεν έχει κανένα μέλλον. Ίσως να έχει κέρδος, δεν έχει όμως ούτε όφελος, ούτε ηθική.

Ας χαίρονται το κάλπικο πρωτάθλημα τους!!! Μάλλον θα κινηθούμε δικαστικά σε βάρος όλων αυτών που με ασύστολα ψεύδη μας έπληξαν και μας ζημίωσαν ανεπανόρθωτα. Όμως κι εμείς σαν Άρης βέβαια αυτό που μας μένει μόνον είναι η συσπείρωση και το να υψώσουμε τη φωνή μας και το ανάστημα μας παρουσιάζοντας ένα μέτωπο αρραγές με ξεκάθαρο μήνυμα προς τα κέντρα αποφάσεων πολιτικά και παραγοντικά:

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Όσο για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαριστεί: Μόνον παλικάρια θα πρέπει να φορούν τη φανέλα με τον Θεό του Πολέμου στο στήθος.» 

 

To Top