Γενική είσοδος 10 ευρώ με ΑΕΚ και κάλεσμα της ΚΑΕ για σολντ άουτ!

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΚΑΕ Άρης για τον πρώτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με την ΑΕΚ, κάνοντας και κάλεσμα στον κόσμο για ένα ακόμα σολντ άουτ!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι αύριο Δευτέρα (11/5) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/5, στις 8.30μ.μ. (NS2/NS2 HD) στο «Nick Galis Hall».

Η διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε., λαμβάνοντας το μήνυμα του κόσμου για πιο φθηνά εισιτήρια, όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν, αλλά κι αυτά του δεύτερου γύρου.

Η σεζόν έφτασε στο πιο κρίσιμο σημείο της και το κατάμεστο «Nick Galis Hall» είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διατηρήσει ο Άρης στα πλέι οφ τα κεκτημένα της κανονικής περιόδου. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να «σπρώξετε» τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του στη νίκη, με το τρίτο sold out της φετινής χρονιάς.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) αύριο Δευτέρα (11/5) και την Τρίτη 12/5 από τις 9π.μ. ως τις 5μ.μ. Για την ημέρα του αγώνα θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση”.

To Top