ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενική συνέλευση με… πυξίδα τη διασφάλιση των συμφερόντων του συλλόγου

To ραντεβού της οικογένειας του Άρη είναι σήμερα στις 7 το απόγευμα στο “Διακονία”, σε μια ακόμη γενική συνέλευση με φόντο την “επόμενη μέρα” του συλλόγου.

Βασικό σημείο των εργασιών της γενικής συνέλευσης είναι η επικύρωση της ανάθεσης του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη στην οικογένεια Καλαϊτζίδη, όπου αναμένεται να γίνουν γνωστοί και οι όροι του μνημονίου συνεργασίας με τον ΑΣ.

Ήδη χθες στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη συζητήθηκαν κάποιοι από τους όρους της συμφωνίας και επαναλήφθηκαν από επίσημα χείλη οι θέσεις του συλλόγου, σύμφωνα με την οποίες… πυξίδα είναι η διασφάλιση των συμφερόντων του συλλόγου και όχι των προσώπων. Άλλωστε, όπως έχει τονιστεί πολλές φορές και ειπώθηκε και χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι τον Μάιο δεν θα μπει στη διαδικασία δημιουργίας ΤΑΑ (Τμήμα Αμειβομενών Αθλητών).

O σύλλογος θα είναι αυτός που θα βάλει τους όρους του παιχνιδιού, χωρίς… υποθήκες και δεσμεύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα του και με μοναδικό γνώμονα την λογική «ο Άρης πάνω από τα πρόσωπα», ώστε να έχει τα περισσότερα δυνατά οφέλη.

Υπενθυμίζουμε βάσει της επίσημης ανακοίνωσης ποια είναι τα θέματα της γ.σ.:

 

  • Επικύρωση της απόφασης του Δ.Σ. του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ περί της ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών στον Κοσμά Καλαιτζίδη (ALEX KALAS),
  • Αποδοχή από τη Γενική Συνέλευση των προτεινόμενων μελών που θα απαρτίσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ και τα οποία θα εγκριθούν από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης,
  • Εκκαθάριση μητρώου μελών ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’,
  • Διαγραφή Χαράλαμπου Σκόρδα από μέλος του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’,
  • Διάφορα θέματα.

 

To Top