ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενική συνέλευση στον ΑΣ μέσα σε τοπίο αγωνίας και αβεβαιότητας

Μέσα σε ένα τοπίο αγωνίας και αβεβαιότητας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης στο ξενοδοχείο Νεφέλη στο Πανόραμα.

Στους μήνες που προηγήθηκαν έγιναν πολλά, δεν έγιναν πολλά περισσότερα, ο σύλλογος πέρασε από χίλια κύματα… Είναι προφανές ότι σήμερα αναμένεται να ανοίξει μια ατζέντα θεμάτων (στον ΑΣ Άρης δείχνουν απροθυμία για αυτό…), τη στιγμή πάντως που ενώ όλοι θα έπρεπε να μιλούν για:

Α. ολοκλήρωση της εκκαθάρισης.

Β. τη σύσταση νέας ΠΑΕ, με εξασφαλισμένη την άνοδο από την ομάδα,

τα ερωτηματικά και στα δυο αυτά θέματα παραμένουν…

Η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης λογικά θα έχει το… βλέμμα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, μια και υπάρχουν σειρά άλλων θεμάτων που «καίνε» τον σύλλογο, όπως π.χ. η κατάσταση στο βόλεϊ.

Ένα ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι εάν θα προκύψει νέα διοίκηση και ποια θα είναι αυτή.

Όπως επισημάναμε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, πριν μερικές βδομάδες ο Τάσος Δεσύπρης είχε τοποθετηθεί δημόσια, προαναγγέλλοντας την εμπλοκή του στα διοικητικά, ενώ γενικά υπάρχουν κι άλλες τάσεις για την «επόμενη μέρα».

Όλα προς το παρόν είναι ανοιχτά, με πιο σημαντικό απ΄ όλα το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εκεί όπου έπρεπε σήμερα να γίνεται ο προγραμματισμός για τον Άρη της επόμενης κατηγορίας, όλα κρέμονται από μια κλωστή…

Η πρόσκληση του ΑΣ Αρης:

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσ/νίκης, θα γίνει στο ξενοδοχείο “ΝΕΦΕΛΗ” Λεωφ. Κομνηνών 1, Πανόραμα Θεσσαλονίκης, τηλ. 231 034 2002,  τη Δευτέρα 25/5 και ώρα 19:00. Τα θέματα είναι τα παρακάτω:

1)    Εκλογή Προέδρου και δύο Πρακτικογράφων

2)    Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 5/2/15

3)    Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός

4)    Αγωνιστικός απολογισμός

5)    Προτάσεις-Ερωτήσεις-Επερωτήσεις

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Μαΐου 2015)».

To Top