ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γενικός αρχηγός της Καβάλας: “Προγραμματίζαμε χωρίς τον Άρη! Φέτος είναι πολύ ισχυρός”

Tην παραδοχή ότι ο Άρης είναι πολύ ισχυρός και το φαβορί για την 1η θέση έκανε σε συνέντευξη του ο γενικός αρχηγός της Καβάλας Λάκης Χατζηαποστολίδης.

Διαβάστε τι δήλωσε στο proininews.gr

Γίνεται αναθεώρηση στόχων;

Απάντηση: Εχουμε μείνει πίσω. Κάποια στιγμή όταν μένεις 7 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, λες τι γίνεται. Προσπαθείς να το αναπληρώσεις.

 

Ερώτηση: Μήπως υπερεκτιμήσαμε αυτή την ομάδα, το καλοκαίρι;

Απάντηση: Το καλοκαίρι ήμασταν σε μια διαδικασία, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, χωρίς τον Αρη, απ` ότι φαινόταν και με βασικό αντίπαλο τη γειτονική Δόξα. Ξεκινήσαμε για πρωταθλητισμό, βλέποντας παράλληλα τις κινήσεις της Δόξας. Προέκυψε για 2η χρονιά ο Αρης.

Πιστεύαμε ότι δε θα είναι στην κατηγορία μας. Το μπάτζετ το δικό μας, δεν είναι μεγάλο. Αυτό το ξέρουμε.

Συνέβησαν όλα αυτά που συνέβησαν, ο Αρης είναι φέτος πολύ πιο ισχυρός. Αυτό τα παραδέχονται όλοι.  Επηρέασε πολύ στην ομάδα μας, η ήττα από τον Αρη, μόλις την 3η αγωνιστική. Τώρα παρουσιάζουμε μια κοιλιά, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Εθνικό Αγιονερίου.

Μπορεί να είναι και θέμα ψυχολογίας.

Ερώτηση: Είναι εφικτή η 2η θέση;

Απάντηση: Νομίζω ότι είναι. Πιστεύω στην ποδοσφαιρική αξία των ποδοσφαιριστών μας. Δε φτάνει όμως μόνο να το πιστεύω εγώ, πρέπει να το πιστεύουν και οι ίδιοι οι παίκτες και να το δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

Μπορούμε τη 2η θέση. Πιστεύουμε σε αυτούς και πρέπει να πιστέψουν οι παίκτες στις δυνατότητες που έχουν. Οι επιλογές έγιναν με μεγάλη προσοχή.

Είδαμε τις αποδόσεις που είχαν στις προηγούμενες τους ομάδες αλλά και επιλέξαμε παίκτες με πολύ καλό χαρακτήρα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η 2η η 3η θέση. Πρέπει να σταθούμε δυνατοί.

Όταν είσαι ΑΟΚ δεν έχεις το δικαίωμα, να κάνεις τέτοια αποτελέσματα. Ο κόσμος σίγουρα απογοητεύτηκε και έχει δίκαιο. Πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε.

To Top