ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεννάτος: «Χαλί στο Κλεάνθης Βικελίδης, έτοιμο με την ΑΕΚ, ξεπεράσαμε και τον… καιρό»

Ο επικεφαλής των εργασιών στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης Θεοφάνης Γεννάτος μίλησε για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

«Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο. Όλα πήγαν καλά, βάσει του χρονοδιαγράμματος που είχαμε εκπονήσει. Εχει στρωθεί παντού το χορτάρι και τώρα απομένει να ξεκινήσει η διαδικασία για δέσει. Να μπουν τα κατάλληλα λιπάσματα και να γίνουν όλα όσα πρέπει για να είναι έτοιμο».

Για το αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε… χαλί κι αν θα είναι έτοιμο με την ΑΕΚ: 

«Σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για χαλί όταν πρέπει να παίξει η ομάδα. Στις 25 Ιουλίου στο φιλικό με την ΑΕΚ, θα έχει δέσει ο αγωνιστικός χώρος και θα μιλάμε για ένα εξαιρετικού επιπέδου σύγχρονο τάπητα. Θα είναι απόλυτα έτοιμο με την ΑΕΚ, αν και πήγαμε  2-3 μέρες, μια και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον καιρό με τα μπουρίνια και τις καταιγίδες. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν όπως έπρεπε».

Για το πότε θα τοποθετηθεί το τεχνητό κομμάτι είπε:

«Πρέπει να βρεθεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπής. Μάλλον τώρα, αυτό θα γίνει τα Χριστούγεννα, γιατί δεν υπάρχει άλλη χρονική ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση και όπως θα είναι τώρα θα αποτελεί έναν σύγχρονο και απόλυτα λειτουργικό χορτοτάπητα και μετά την τοποθέτηση του υβριδικού μέρους θα μιλάμε για ένα γήπεδο, όπως αυτά που είχαμε πει και την άλλη φορά, όπως εκείνα της Ρεάλ, της Μάντσεστερ κτλ».

Για τα γήπεδα του Νέου Ρυσίου:

«Εμείς ως εταιρία ασχολούμαστε μόνο με τους αγωνιστικούς χώρους και δεν έχουμε ανάμειξη στα υπόλοιπα έργα, όπως π.χ. τα αποδυτήρια. Σε ότι αφορά το Νέο Ρύσιο, θα έχουμε έτοιμο το ένα γήπεδο για να μπορεί να προπονηθεί η ομάδα μετά την επιστροφή της από τα Τρία Πέντε Πηγάδια και σύντομα θα ετοιμάσουμε και το δεύτερο γήπεδο».

To Top