ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεννημένος για πρωταθλητισμό! Διεθνής και αρχηγός της Πλζεν το νέο απόκτημα του Άρη

Ο Άρης έκλεισε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή στο τέλος των μεταγραφών, συμφωνώντας με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις και προσωπικότητα στους κιτρινόμαυρους.

Έχει σημαντικές παραστάσεις σε επίπεδο συλλόγων αλλά και Εθνικής, έχει κίνητρο να δείξει ότι παραμένει ένας από τους κορυφαίους Τσέχους αμυντικούς ενώ έχει φυσικά το απαραίτητο ταλέντο.

Ο Μπράμπετς μέχρι και σήμερα είναι στις κλήσεις της Εθνικής Τσεχίας. Ο προπονητής του τον έχει συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή για τα παιχνίδια με Λευκορωσία και Βέλγιο, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στον προημιτελικό του Euro με την Τσεχία.

Ήταν αρχηγός της Βικτόρια Πλεζ, φορώντας το περιβραχιόνιο ακόμη και την φετινή χρονιά, ενώ και πέρυσι ήταν ο μόνιμος αρχηγός της ομάδας του.

Έχει συνηθίσει να κάνει πρωταθλητισμό, κατακτώντας πολλές δεύτερες θέσεις, ενώ στην κατοχή του έχει και το πρωτάθλημα Τσεχίας από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Σπάρτα Πράγας.

Ο Άρης βρήκε τα στοιχεία που έψαχνε στο πρόσωπο του Μπράμπετς και πλέον μένει να δείξει και στον αγωνιστικό χώρο το τι αξίζει.

To Top