Γερμανία: Η Ομοσπονδία φτιάχνει… ομάδα κρούσης με φόντο το Euro 2024

O δεύτερος συνεχόμενος αποκλεισμός της εθνικής Γερμανίας σε φάση ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Κατάρ, προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ήδη, ο Όλιβερ Μπίρχοφ αποτελεί παρελθόν από το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή των εθνικών ομάδων. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μοναδική μεγάλη αλλαγή στη «νατσιονάλμανσαφτ»…

Αντιθέτως, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ στον γερμανικό Τύπο, ο Μπερντ Νόιεντορφ αναμένεται να παρουσιάσει στα ΜΜΕ της χώρας την καινούργια… task force που θα βοηθήσει στο να αποφευχθεί ανάλογο κάζο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024!

Την… ομάδα κρούσης της Ομοσπονδίας, λοιπόν, αναμένεται να αποτελέσουν ο αντιπρόεδρος της Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, ο άλλοτε CEO της Μπάγερν Μονάχου Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. Καθώς επίσης ο σύμβουλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ματίας Ζάμερ, ο εκτελεστικός διευθυντής της “Red Bull” Όλιβερ Μίντσλαφ, ο πρόεδρος της Μπάγερν Όλιβερ Καν και ο επί σειρά ετών διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ.

Άπαντες θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο στα της εθνικής Γερμανίας, χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο μέχρι που θα φτάνει αυτός κι αν θα μπλέκονται στα πόδια του Χάνζι Φλικ.

To Top