Γερμανία… καπούτ, την «ξεβράκωσε» ο Μπαλοτέλι! (videos)

Αυτά που χρώσταγε η Ελλάδα στη Γερμανία, της τα… ξεπλήρωσε με τόκο ο Μάριο Μπαλοτέλι, που με δύο προσωπικά γκολ έστειλε την εθνική Ιταλίας στον τελικό του Euro 2012! Οι Γερμανοί μείωσαν στην εκπνοή, αλλά έστω και με 2-1 η «σκουάντρα ατζούρα» πήρε την πανάξια νίκη – πρόκριση…

Ο… ανισόρροπος αλλά και χαρισματικός Μπαλοτέλι ξεδίπλωσε το μεγάλο ταλέντο με το οποίο είναι προικισμένος, κάνοντας τη γερμανική άμυνα να «πονέσει» πολύ: Στο 19’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από υπέροχη προσπάθεια και σέντρα του Κασάνο, αλλά φύλαγε το καλύτερο για το 35’, όταν πέτυχε το ωραιότερο γκολ της διοργάνωσης με άπιαστο βολέ!

Όσο κι αν προσπάθησαν τα «πάντσερ» στην επανάληψη, δεν μπόρεσαν να μειώσουν το σκορ, παρά μόνο στο 91′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζίλ, όταν πλέον ήταν πολύ αργά για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Το 2-1 στέλνει την Ιταλία στον τελικό της Κυριακής (01/07), στις 21:45 στο Κίεβο, όπου θα αναμετρηθεί ξανά με την κάτοχο του τίτλου Ισπανία, τρεις εβδομάδες έπειτα από το ισόπαλο 1-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, αλλά τέσσερα χρόνια μετά την σύγκρουσή τους στα προημιτελικά του Euro 2008, η οποία είχε βρει νικητές τους Ίβηρες στα πέναλτι.

Το πρώτο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι:

Το καταπληκτικό δεύτερο γκολ του «σούπερ Μάριο»:

To Top