Γερμανική Υπηρεσία φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουντιάλ!

Κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι φοβάται γερμανική Υπηρεσία από μαχητές του “Ισλαμικού Κράτους” με καταγωγή από την Ρωσία.

Tο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι, αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1.500.000 φιλάθλους απ’ όλο τον κόσμο που θα βρεθούν στη χώρα, ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έχει στραμμένο το βλέμμα του εκεί. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Είναι δεδομένο πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά, όχι μόνο στα γήπεδα και στον περιβάλλοντα χώρο τους, αλλά σε κάθε πόλη που θα φιλοξενήσει παιχνίδια. Άλλωστε, ο φόβος ενός τρομοκρατικού χτυπήματος υπάρχει και άπαντες θα βρίσκονται σε εγρήγορση.

Μάλιστα, αρκετοί παίκτες έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο ISIS έχει απειλήσει ευθέως και με τρόπο ανατριχιαστικό, απευθυνόμενο σε μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου.

Μεγάλο κίνδυνο ισλαμιστικής τρομοκρατίας βλέπει και η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (BKA), σύμφωνα με εσωτερική έκθεση την οποία επικαλείται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα “Bild”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ΒΚΑ εκτιμά ότι ο κίνδυνος αυξάνεται λόγω της ύπαρξης πολλών οργανώσεων ισλαμιστών στην χώρα, αλλά και εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μαχητών του “Ισλαμικού Κράτους” με καταγωγή από την Ρωσία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο απασχολεί το ισλαμικό Κράτος από τον περασμένο Οκτώβριο, επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της γερμανικής υπηρεσίας. Άλλωστε, μέσα σε μια εβδομάδα είχαν υπάρξει συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν στοχοποιηθεί από τον ISIS.

To Top