Γεωργία – Ελλάδα: Με Με Κβαρατσχέλια και… συνταγή Λουξεμβούργου οι γηπεδούχοι στον τελικό

Με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί η Γεωργία απόψε στην Τιφλίδα στον μεγάλο τελικό με την Ελλάδα. Εμπιστοσύνη στη «συνταγή» απέναντι στο Λουξεμβούργο αναμένεται να δείξει ο Σανιόλ.

Η μεγάλη ημέρα για την Εθνική Ελλάδας έφτασε. Απόψε στην Τιφλίδα απέναντι στη Γεωργία (19:00) η «γαλανόλευκη» θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας. Μετά το 5-0 επί του Καζακστάν στον ημιτελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει μπροστά της το εμπόδιο της Γεωργίας και καλείται να το ξεπεράσει και αυτό ώστε να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένα ματς για το οποίο ζουν και αναπνέουν και στη Γεωργία. Οι Γεωργιανοί δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαιτέρως στον ημιτελικό με το Λουξεμβούργο και επικράτησαν με 2-0. Μάλιστα το έκαναν δίχως τον τιμωρημένο Κβίτσα Κβαρατσχέλια ο οποίος ωστόσο απόψε επιστρέφει και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στον τελικό. Όπως προκύπτει από τον Τύπο της χώρας, ο Γουιλί Σανιόλ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές απόψε, σε σχέση με την ενδεκάδα που «κατέβασε» στον ημιτελικό με το Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με τους Γεωργιανούς, ο Γάλλος τεχνικός θα δείξει εμπιστοσύνη στη… συνταγή Λουξεμβούργου με τον Κβαρατσχέλια να αναμένεται φυσικά να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα του Σανιόλ. Ο Γάλλος θα παρατάξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη Γεωργία με τον σχηματισμό 3-4-3. Στην εστία θα ξεκινήσει ο Μαμαρντασβίλι, με τους Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι να αναμένεται να πλαισιώσουν και πάλι την αμυντική τριάδα. Σενγκέλια και Κακαμπάτζε θα πάρουν θέση στις πτέρυγες, με τον άξονα να μην έχει «κλειδώσει» στο 100% καθώς οι Κιτεϊσβίλι, Κοχορασβίλι και Κανκάβα διεκδικούν τις δύο θέσεις στα χαφ.

Μπροστά αναμένεται επίσης να δοθεί «μάχη» για τη μια θέση, καθώς μονάχα οι Κβαρατσχέλια και Τσακβετάτζε μοιάζουν να έχουν σίγουρες θέσεις, με τους Ζιβζιβάτζε και Μικαουτάτζε να «παίζουν» για την τελευταία θέση της επίθεσης. Φαβορί ωστόσο μοιάζει να είναι ο Ζιβζιβάτζε ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής απέναντι στο Λοξεμβούργο πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

To Top