Γεωργιάδης: «Δεν είναι αξιοπρεπής η στάση της ΑΕΚ»

“Δεν ανησυχούμε, είναι ένα επικοινωνιακό τρικ της διοίκησης της ΑΕΚ”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο προσωρινός πρόεδρος της ΚΜΑ Κώστας Γεωργιάδης, που μιλάει παράλληλα για το ποια είναι η διέξοδος σωτηρίας των «κιτρίνων», αλλά και ΓΙΑ την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στον Λάμπρο Σκόρδα.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

«Πέσε με αξιοπρέπεια, αυτό προέτρεπαν πριν από μερικό διάστημα πολλοί τον Άρη και αυτή είναι η φράση που ταιριάζει και στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ παλεύει να σωθεί με κάθε τρόπο, το παιχνίδι όμως παίζεται στο γήπεδο. Είναι άκομψη η στάση της, ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να πάρει κάτι που δεν έχει κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά με όσα γίνονται από αυτούς που παίρνουν τώρα τις αποφάσεις. Είναι στάση αναξιοπρέπειας αυτή, δεν αρμόζει στην ιστορία ενός τέτοιου συλλόγου. Θεωρώ πως είναι μία απέλπιδα προσπάθεια της διοίκησης της να σωθεί στα μάτια των οπαδών της για τα τεράστια λάθη που έκανε κι έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση», αναφέρει αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Λέσχης.

«Δεν θα έχει τύχη η ΑΕΚ»

«Δεν ανησυχούμε σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να δικαιωθεί η ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τρικ των διοικούντων της και τίποτα περισσότερο. Δεν έχει ανατεθεί σε μένα η συγκεκριμένη υπόθεση με το άρθρο 99, αλλά απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εξάλλου στην ουσία της υπόθεσης, είναι ίδια με το άρθρο 44, στο οποίο έχει υπαχθεί ως γνωστόν και η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Δεν παραβιάζεται σε καμία περίπτωση το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ».

«Μόνη διέξοδος η συσπείρωση του κόσμου για τον Άρη»

«Μόνο ο κόσμος του μπορεί να σώσει τον Άρη, να τον βγάλει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Αν σταματήσει αυτή η εσωστρέφεια που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων, η διχόνοια και συσπειρωθεί, ενώσει τις δυνάμεις του, θα αποκτήσει πολύ μεγάλη ισχύ ο σύλλογος. Θα μπορεί να προσελκύσει των ενδιαφέρον χρηματοδοτών. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο σε ό,τι αφορά πιθανούς επενδυτές, μόνο φήμες. Ο Άρης δεν θέλει σωτήρες, όπως αυτούς που ακούει από το προηγούμενο καλοκαίρι. Αυτά τον έφεραν να παλεύει για τη σωτηρία του γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Για μένα όλα ήταν παραμύθια, αυτοί που έταζαν επενδυτές από την Ελβετία (σ.σ. Ο Γιάννης Κόντης) και λαγούς με πετραχήλια. Είναι αστεία πράγματα αυτά».

«Πιστεύω στον Σκόρδα, αγαπάει την ομάδα»

«Αν δεν ήταν ο Λάμπρος Σκόρδας ο Άρης δύσκολα θα είχε σώσει τη χρονιά. Τον πιστεύω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Αγαπάει την ομάδα και το έχει δείξει. Η διοίκηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι Ειρηνοδικείου. Ο Σκόρδας θα παραμείνει στην προεδρεία της ομάδας μόνο αν τον εκλέξει η Λέσχη που είναι και αυτή η οποία αποφασίζει για όλα. Αύριο είναι η Γενική Συνέλευση και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και κάποια οριστική απόφαση για την επόμενη διοίκηση. Ο Σκόρδας θα παραμείνει στην ομάδα μόνο αν πάρει τη λαϊκή εντολή. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τι θα δείξει ο έλεγχος. Για όσους έθεταν θέμα ηθικής τάξης για την παρουσία του Σκόρδα επειδή άσκησε διοίκηση την 8ετία που εξετάζεται από την επιτροπή, έχω να πω ότι τον γνωρίζω χρόνια και είμαι σίγουρος πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα λάμψει η αλήθεια. Ο Λάμπρος είναι έντιμος. Ακόμα όμως κι αν έβγαινε κάτι μεμπτό για τον ίδιο μέσα από αυτή τη διαδικασία, είμαι βέβαιος πως την αμέσως επόμενη στιγμή, θα κατέθετε την παραίτησή του».

* Η συνέντευξη δόθηκε στο gazzetta.gr

To Top