ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεωργιάδης: «Θα σταματούσα το ποδόσφαιρο εάν δεν αναλάμβανε ο Καρυπίδης…»

O Nίκος Γεωργιάδης μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το Θόδωρο Καρυπίδη, για τις διαφορές με την περυσινή χρονιά καθώς και μία κρυφή σκέψη που του ήρθε στο μυαλό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

«Δείχνουμε έως τώρα ότι είμαστε το αφεντικό της κατηγορίας και αυτό το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο και με την αγωνιστική μας παρουσία. Η ομάδα μας δεν έχει να φοβάται κανέναν, αντιθέτως μας φοβούνται… Δεν αφήνουμε και εμείς τα περιθώρια από την αρχή της χρονιάς για να έχουν ελπίδες οι αντίπαλοι.»

Στη συνέχεια ο 32χρονος αμυντικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στο νέο ηγέτη του Άρη, τον Θόδωρο Καρυπίδη:

«Είναι ένας πολύ φιλόδοξος άνθρωπος, νέος σε ηλικία να είναι πρόεδρος σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Σε βάθος χρόνου θα οργανώσει πολλά πράγματα στην ομάδα.»

Για τις διαφορές του περυσινού Άρη με τον φετινό…

«Ο φετινός Άρης είναι πολυτέλεια για την Γ’ Εθνική. Καμία σχέση το φετινό ρόστερ του Άρη στην αρχή της σεζόν με την αντίστοιχη ομάδα του Οκτώβριου. Υπάρχουν παραπάνω ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλυτερες εμπειρίες σε σχέση με πέρυσι. Φέτος νομίζω το ρόστερ είναι υπερπλήρεις για αυτή την κατηγορία.»

Τέλος ο Νίκος Γεωργιάδης έβγαλε και το παράπονο του για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που οδηγεί πολλούς ποδοσφαιριστής στο να κρεμάσουν τα παπούτσια τους… «Αν δεν αναλάμβανε ο κύριος Καρυπίδης υπήρχε πιθανότητα να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

 

To Top