ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεωργιάδης: “Μακάρι να μην έχουμε πρόβλημα, είναι αμαρτία να μην παίζει στη Σούπερ Λίγκα ο Άρης…”

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης και δεν αναφέρθηκε μόνο στην αγωνιστική παρουσία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στα όσα ακούγονται για τη νέα χρονιά, αναφορικά πάντα με την άνοδο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού έγινε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ηταν από τα χειρότερα γήπεδα που παίξαμε. Ο στόχος όμως. δηλαδή οι τρεις βαθμοί, επετεύχθη. Μία νίκη που αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα, για την επίτευξη του στόχου που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς. Εδώ που φτάσαμε, κοιτάμε να εξασφαλίσουμε την μαθηματική άνοδο, όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με την άνοδο της ομάδας και προβλήματα που ίσως προκύψουν: «Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί δεν είμαι ο αρμόδιος. Υπάρχει μία κόντρα κατά της ομάδας, αλλά δεν ξέρω τον λόγο. Αυτό μπορούν να το απαντήσουν οι ειδικοί και οι παράγοντες μας, που ελπίζω να τελειώνουν γρήγορα με το θέμα της εκκαθάρισης».

Για το αν θεωρεί ότι κάποιοι ίσως να μην θέλουν την άνοδο του Άρη:«Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα και χαίρεσαι για αυτήν. Είναι αμαρτία από τον Θεό, αυτός ο σύλλογος να μην είναι στην Σούπερ Λιγκ. Είναι όμως και άλλα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που τα γνωρίζετε πολύ καλά. Ολα είναι συμφέροντα».

Για την φάση του γκολ του Άρη, το οποίο ήρθε ενώ παίκτης του Εθνικού ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο: «Σίγουρα ήταν μία φάση που έχει πέσει κάτω, νομίζω για κράμπα. Η φάση όμως έχει προχωρήσει, αυτός έχει μείνει πίσω και εμείς πάμε να σκοράρουμε. Για αυτό δεν σταμάτησε η φάση. Αν ο δικός μας παίκτης που πήρε την μπάλα, τον έβλεπε, να είστε σίγουροι ότι θα σταματούσε».

To Top