ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεωργιάδης: “Ο Άρης βγάζει υγεία! Να τελειώνουμε γρήγορα με την άνοδο”

O ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για την πορεία της ομάδας και τις εμφανίσεις της.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Υπάρχουν παιχνίδια που έχουμε καλή απόδοση κυρίως στα εκτός έδρας έχουμε το πρόβλημα, παρόλα αυτά έρχονται οι νίκες που είναι το βασικότερο. Κάθε εβδομάδα, κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα και μετά να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν όμως κάποια γήπεδα που μας κάνουν δύσκολο το έργο. Να ξεμπερδεύουμε όσο το γρηγορότερο με την υπόθεση-άνοδο. Ο κόσμος έχει την απαίτηση και τα καλύτερα έρχονται. Μαζευτήκαμε ένα βράδυ, φτιάξαμε μια ομάδα δίχως προετοιμασία και κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε παίκτες βαρόμετρα. Τώρα που είμαστε πρώτοι δεν υπάρχει γκρίνια και είμαστε όλοι καλά».

Για την κατάστασή του: «Δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου. Πονάω ακόμα, θέλει ενδυνάμωση, έχω να παίξω ένα μήνα, το παλεύουμε».

Για το ότι είχε σκεφτεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αυτή τη στιγμή μας πάνε όλα. Η ομάδα βγάζει η υγεία και χαίρομαι που έμεινα στην ομάδα και συνεχίζω το ποδόσφαιρο. Στόχος είναι να παίξουμε με τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ».

Για τον κόσμο: «Έχει πικραθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας»

To Top