ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεωργιάδης: “Ο Καρυπίδης είναι στον Άρη, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι πρόεδρος του χρόνου στη Βέροια”

Ο φάκελος της Βέροιας δεν πέρασε από την επιτροπή καθώς ο διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ζήτησε την ανάκληση της άδειας της για το νέο πρωτάθλημα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, Γιώργος Γεωργιάδης που μένει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας, μίλησε στην “δημοκρατία” για όλες τις εξελίξεις.
Τι κατάσταση επικρατεί στον σύλλογο και πως σχεδιάζεις το μέλλον σου;
«Ολα τα πράγματα είναι στον αέρα. Εδώ δεν ξέρουν ακόμη ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος θα ηγείται τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Ο Καρυπίδης έχει αναλάβει επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Αρη, και του χρόνου δεν θα μπορεί να βρίσκεται και στις δύο ομάδες.
Το συμβόλαιο μου τυπικά ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου με τη Βέροια κι αν θα μου κάνουν πρόταση για να παραμείνω δεν το ξέρω. Για όλα τα παιδιά είναι δύσκολα. Απ’ ότι άκουσα θα μειωθεί το ρόστερ και το μπάτζετ. Περιμένουμε τον πρόεδρο για να λύσουμε κάποια οικονομικά θέματα. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε που θα με βρει η επόμενη σεζόν. Λίγες είναι οι ομάδες στην Σούπερ Λίγκα που κινούνται από τώρα.
Οπότε έχουμε ακόμη χρόνο. Οι επιλογές μου δεν θα είναι πολλές, αφού δεν έκανα καλή χρονιά. Οτι καλό έρθει θα το εξετάσω. Είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι όπως την θέλουμε.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα που λένε. Εχουν ζορίσει τα πράγματα, από οικονομικής πλευράς και όλα αυτά, δεν μπορούν να μην σε επηρεάσουν. Για όλους είναι δύσκολα. Το ενδεχόμενο να συνεχίσω στον Αρη δεν μπορώ να το απαντήσω αλλά είναι δύσκολο να συμβεί. Ποτέ όμως δεν λέω ποτέ.
Οσον το κεφάλαιο ΠΑΟΚ δεν έκλεισε όπως θα ήθελα. Το αν μπορώ να σταθώ σε υψηλό επίπεδο πιστεύω το έδειξα την πρώτη χρονιά εκεί. Σίγουρα χρειαζόταν διάρκεια. Κοιτάζω μπροστά και ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί».
To Top