ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεωργιάδης: “Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε ομάδα Σούπερ λίγκας”

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για το φιλικό με τον Αιολικό και την νέα προσπάθεια που ξεκινάει η ομάδα του Άρη στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για το αν ο Άρης είναι ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ: «Αυτά είναι θεωρία. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Να μην προτρέχουμε, γιατί τέτοια χαστούκια έρχονται γρήγορα. Αν έχουμε ψηλά τη μύτη, θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα είμαστε το φαβορί και έχουμε παίκτες με τεράστια ποιότητα για την κατηγορία που αν βγάλουμε το 70-80% είναι δεδομένο ότι θα ανεβούμε. Οι παίκτες που ήρθαν έχουν εμπειρία Σούπερ Λιγκ αλλά τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και πρέπει να είμαστε στα κόκκινα μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο».

Για το παιχνίδι με τον Αιολικό: «Ήταν ένα φιλικό που βρεθήκαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί, αφού ούτε προπόνηση δεν είχαμε κάνει με τον Νίκο Αναστόπουλο. Παρότι χάσαμε ήμασταν καλοί φάγαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Ο Αιολικός δεν έκανε άλλη φάση σε αντίθεση με εμάς που είχαμε κατοχή και αντιμετωπίσαμε μια ομάδα ταμπουρωμένη στην άμυνα και εμείς προσπαθούμε να τη διασπάσουμε. Σαν πρώτο φιλικό πάρα την ήττα, βγήκαν θετικά συμπεράσματα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Όλοι γνωρίζουμε τι έχει πέτυχει και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και με την εμπειρία του θα μας βοηθήσει να πέτυχουμε το στόχο μας».

To Top