Γεωργιάδης: “Τι μας είπε ο Ηλιάδης για τις χορηγίες”

Ο Κώστας Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Λέσχης και υπεύθυνος νομικών θεμάτων,  μίλησε μεταξύ άλλων για το τι συζητήθηκε στη συνάνταση μεταξύ της ΚΜΑ και του κ. Ηλιάδη, για το θέμα του νέου προπονητή, για την αύκηση μετοχικού κεφαλαίου και για τις εππιλογές των ξένων παικτών που αποκτήθηκαν.  

 Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ΚΜΑ και του προέδρου της ΠΑΕ: «Ήταν η πρώτη που διήρκησε τόσο πολύ, γιατί ήταν μια ενημέρωση αρκετά λεπτομερείς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα αυτή την περίοδο και για τις ενέργειες που κάνει η διοίκηση για την αντιμετώπισή των θεμάτων αυτών».

 Για τα όσα συζητήθηκαν για το θέμα του προπονητή, είπε: «Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έκανε μια επαφή για να έρθει σε συμφωνία με τον κ. Κούπερ. Θέλει να φέρει έναν έμπειρο προπονητή, καταξιωμένο στο χώρο με περγαμηνές στο προπονητικό του παρελθόν, με εμπειρία από πρωταθλήματα μεγάλης ποιότητας. Θέλει έναν άνθρωπο που να εμπνέει τον κόσμο και να προσδώσει την απαιτούμενη ηρεμία στα αποδυτήρια και αν έχει το σεβασμό των ποδοσφαιριστών».

 Για το αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνει υπέρβαση, ανέφερε: «Αυτό ήταν το κύριο θέμα της συζήτησης, ήθελε και τη σύμφωνη γνώμη της Λέσχης. Γιατί τον βασάνιζε το θέμα αυτό, δεν ήθελε να προκαλέσει μεγάλες οφειλές από δικές του ενέργειες στην ΠΑΕ. Ήθελε να είναι συνεπής σε αυτό που είχε προαναγγείλει προεκλογικά, δηλαδή να έχει θετικές χρήσεις. Λογικό είναι, η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει κάτι διαφορετικό. Αλλά έπρεπε να γίνει μια κάποια υπέρβαση στο θέμα του καθοδηγητή. Γιατί είναι πολύ σημαντικό το αγωνιστικό να προχωρήσει. Το 99 είναι απαραίτητη προϋπόθεση όπως και η αποφυγή οποιασδήποτε σπατάλης, αλλά πρέπει κάτι να γίνει για να ανέβει η ομάδα αγωνιστικά και να δει κάτι καλό και ο κόσμος.

Πρέπει να γίνει η υπέρβαση. Πρόθεση της διοίκησης είναι να φέρει προπονητή υψηλού επιπέδου, με πολλές παραστάσεις. Θέλησε τη συγκατάθεσή μας, και τη δώσαμε ομόφωνα. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να τους στηρίξουμε και αν τους βοηθήσουμε με έναν καλό καθοδηγητή. Είναι πολλά τα θέματα που έχει να λύσει η διοίκηση και θα ήθελε να δώσει τον απόλυτο έλεγχο του αγωνιστικού τμήματος σε έναν σημαντικό προπονητή».

 Για το αν ειπώθηκε κάτι για τον κ. Χατζηνικολάου, τόνισε: «Ενώ τον πίστεψε, δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει πάντα ο προπονητής, έπρεπε να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια. Δεν τον θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο της κατάστασης, αλλά λόγω πόστου και έτσι πως ήρθαν τα πράγματα, έπρεπε να φύγει».

 Για το αν συζητήθηκε κάτι για την επιλογή των παικτών που έγινε το καλοκαίρι, σημείωσε: «Ειπώθηκε ότι τους παίκτες που έφερε, τους έφερε για καλούς. Δεν τους έφερε ο ίδιος όλους. Κάποιους έφερε αυτός και για κάποιους άλλους πήρε τη διαβεβαίωση από τους κ. κ. Μούτα και Χατζηνικολάου ότι είναι καλοί και προχώρησε στην απόκτησή τους. Ο Τάτος ήταν δική του πρωτοβουλία. Για τους ξένους, έκανε δεκτή την εισήγηση των υπεύθυνων. Και τώρα πιστεύει ότι αυτοί οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

 Για το τι τους είπε για τις χορηγίες που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο κ. Ηλιάδης, υπογράμμισε: «Ο κ. Ηλιάδης είπε ότι σύντομα, όταν τελειώσει το δεύτερο στάδιο της υπαγωγής της ομάδας στο άρθρο 99(δηλαδή περίπου τον Ιανουάριο), θα ανακοινώσει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες τις χορηγίες που θα φέρει στην ομάδα. Είπε ότι ισχύει και θα υλοποιηθεί. Δεν το πήρε πίσω. Μίλησε και για άλλες τρεις περιπτώσεις που κυνηγά και αν ευδοκιμήσει έστω και μία, θα είναι πολύ σημαντικό».

 

Για το τι ισχύει με την ΑΜΚ, είπε: «Στη ουσία, όποιος έχει τα κεφάλαια και θέλει να βοηθήσει την ομάδα, μπορεί να εμφανιστεί όποτε θέλει στα γραφεία της ΚΜΑ, να κανονίσουμε ένα ραντεβού και να δούμε που θα καταλήξουμε. Ποιος δε θέλει κεφάλαια στην ομάδα; Δε θέλουμε εμείς να βλέπουμε την ομάδα ενισχυμένη οικονομικά και να κερδίζει; Απλώς προέκυψαν κάποια τυπικά θέματα που δεν έχουν να κάνουν με κάποια αμέλεια. Η ΑΜΚ ισχύει μέχρι 6/11, αλλά όποιος θέλει μπορεί να έρθει όποτε θέλει. Αυτό είπε χτες και ο κ. Ηλιάδης. Κανείς δεν έχει λόγο να διώξει λεφτά και ανθρώπους».

To Top