ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεωργιάδης: “Το πιο σημαντικό πριν το καλό ποδόσφαιρο, ήταν να μαζέψουμε τους βαθμούς…”

O Nίκος Γεωργιάδης ήταν ο έτερος “κιτρινόμαυρος” που μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

Aναλυτικά όσα είπε:

Για την μέχρι στιγμής πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Βαθμολογικά είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όσον αφορά το θέαμα χρειαζόμαστε βελτίωση».

Για το αν η διαφορά που έχει πάρει ο Άρης στη βαθμολογία βοηθάει την ομάδα σε σχέση με πέρσι που κυνηγούσε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν:«Είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικό ότι έχουμε πάρει διαφορά. Πέρσι είχα έρθει τον Δεκέμβριο, η ομάδα ήταν πίσω και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μονίμως κυνηγούσαμε. Φέτος μπήκαμε από την αρχή μπροστά στη βαθμολογία, μας κυνηγάνε οι άλλες ομάδες και είναι πολύ δύσκολο για αυτές να ακολουθήσουν τον Άρη . Το βλέπουμε και από τους αντιπάλους μας που μας αντιμετωπίζουν γνωρίζοντας και οι ίδιο ότι είναι υποδεέστεροι».

Για τους λόγους που ο Άρης δεν αποδίδει όπως αρκετοί θα περίμεναν:«Ο βασικός λόγος είναι ότι η ομάδα χτίστηκε σε ένα βράδυ. Από κει και πέρα όμως, δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες γιατί όλοι μας είμαστε έμπειροι παίκτες με ποιότητα και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και πρέπει να γίνουμε ομάδα γρήγορα. Το πιο σημαντικό όμως πριν το καλό ποδόσφαιρο, ήταν να μαζέψουμε τους απαιτούμενους βαθμούς».

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή ώστε ο Άρης να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο: «Πιστεύω ότι για μας θα είναι μεγάλο συν, δεν θα έχουμε την πίεση του χρόνου. Δεν θα έχουμε και άγχος γιατί βαθμολογικά θα ξεκινήσουμε από το +10 και ίσως με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Θα δώσουμε βάση στις προπονήσεις ώστε η ομάδα να προσφέρει εκτός από ουσία και θέαμα».

Για το αν σκέφτεται την επόμενη χρονιά: «Θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο και μετά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να κάνουμε σχέδια για του χρόνου».

To Top