ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεωργιάδης: “Aφήνουμε πίσω την γκέλα και προχωράμε…”

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, αναφορικά με το ματς στον Λαγκαδά, αλλά και την βαθμολογική απώλεια με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος αμυντικός:

«Είμαστε ο Άρης και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Όπως είπατε ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα μέσα στο «Βικελίδης». Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο, για να τελειώνουμε ουσιαστικά με αυτό το «μαρτύριο.

Αν υπήρξε δυσφορία μετά την ισοπαλία:«Αν δεν υπήρχε δυσφορία κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Όταν είσαι ο Άρης και φέρνεις 0-0 στην έδρα σου με οποιαδήποτε ομάδα κι αν παίζεις σε αυτή την κατηγορία, είναι αρνητικό. Ο προπονητής μας έκανε τα παράπονά του και τελείωσε εκεί το θέμα. Το αφήνουμε πίσω μας αυτό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του:«Το βασικό είναι να είσαι υγιής. Είμαι αρκετό διάστημα με την ομάδα και πιστεύω πως θα είμαι 100% έτοιμος. Αν όχι στο 100%, σίγουρα στο επίπεδο που θέλω».

Αν πείσμωσε την ομάδα η «γκέλα» με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου:«Μας πείσμωσε από μόνη της η «γκέλα». Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε και θα τα κερδίσουμε, για να τελειώσουμε μαθηματικά την άνοδο».

To Top