Γεωργούλης: «Δεν έδωσα εξουσιοδότηση σε κανέναν!»

Πρόταση διοίκησης πρωτοδικείου με πρωτοστάτη τον Τάκη Γεωργούλη δεν υφίσταται! Είναι οριστικό αυτό και τονίστηκε δια στόματος του ίδιου του παράγοντα του Άρη με δηλώσεις του στο PRESSARIS. Ο κ. Γεωργούλης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έδωσε εξουσιοδότηση για να προχωρήσει η υλοποίηση κάποιου πλάνου, αλλά τόνισε πως οι κ.κ. Κουρόγλου, Αρβανίτης πήραν την πρωτοβουλία να “τρέξουν” τις διεργασίες και ο ίδιος θα ήταν στο πλευρό τους χωρίς να συμμετέχει!

Ο κ. Γεωργούλης τόνισε αρχικά πως “στη συνάντηση που είχα με τον κύριο Γρανούζη και τους κ.κ. Κουρόγλου και Αρβανίτη ουδέποτε έδωσα την εξουσιοδότησή μου για να γίνει κάποια κίνηση. Η δική μου πρόταση ήταν πλήρης, αλλά απορρίφθηκε. Από τη στιγμή που απορρίφθηκε από τους μετόχους δεν υφίσταται” και πρόσθεσε: “Εξήγησα στον κ. Γρανούζη ότι για προσωπικούς λόγους υγείας δεν μπορώ να ασχοληθώ. Ο κύριος Κουρόγλου και ο κύριος Αρβανίτης πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία να προχωρήσουν κάποιες διεργασίες προς την εξεύρεση διοικητικής λύσης και εγώ τους είπα ότι θα τους βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω, αν με χρειαστούν, αλλά χωρίς να είμαι μέσα σε κάποιο σχήμα, χωρίς να συμμετέχω σε κάτι”.

Κατέληξε εκφράζοντας την απορία του: “Τι μεσολάβησε και άλλαξε η στάση των μετόχων ως προς την πρότασή μου; Είχε απορριφθεί από τον κ. Τζεβελέκη που εξουσιοτήθηκε από τους μετόχους. Τι άλλαξε στην πορεία και μετά από τόσο καιρό οι μέτοχοι μέσω του κ. Γρανούζη με κάλεσαν πάλι για την συγκεκριμένη πρόταση;”.

To Top