Γιάκομπ, Παπαστεριανός κατά Ρέμου!

Εννιά ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στον Ηρακλή, ανάμεσά τους και οι νυν ποδοσφαιριστές του Άρη Βικτοράς Γιάκομπ και Μανώλης Παπαστεριανός εξουσιοδότησαν τον δικηγόρο, Γιώργο Παναγόπουλο, για να κινηθεί νομικά κατά των Αντώνη Ρέμου και Γιάννη Τάκη, όπως επίσης και κατά της ΕΠΟ.

Οι παίκτες που προσφεύγουν στη δικαιοσύνη είναι αναλυτικά οι: Αραμπατζής, Παπαστεριανός, Κυριαζής, Γιάκομπ, Ντάνι, Μάρα, Πίτου Γκαρσία, Μπαντής και Τσίτας και στρέφονται τόσο κατά του πρώην μεγαλομετόχου του Ηρακλή, Αντώνη Ρέμου, και του πρώην προέδρου, Γιάννη Τάκη, όσο και κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η ενέργεια αυτή των πρώην παικτών των “κυανολεύκων” γίνεται γιατί με τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Δ’ Εθνική δεν διασφαλίστηκαν τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι προσφυγές θα γίνουν στα πολιτικά δικαστήρια και όχι στα αθλητικά.

«Θα κινηθούμε κατά φυσικών προσώπων, κατά όποιου βάσει του νόμου 2725 έχει ευθύνες. Όπου έχει ευθύνες το δ.σ. της ομοσπονδίας, θα κινηθούμε και κατά της ΕΠΟ. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, αλλά όσα έκανε η ΕΠΟ φέτος ήταν εγκλήματα. Ο ΠΣΑΠ ήταν ο πρώτος που έπρεπε να κινηθεί απέναντι σε όλα αυτά που δυσφήμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο

Θα στραφούμε και κατά της ομοσπονδίας για το έγκλημα που διέπραξε, γιατί χάρη στις δικές της ενέργειες διαλύθηκε ο Ηρακλής και δεν εξασφαλίστηκαν τα δικαιώματα των παικτών», δήλωσε ο χαρακτηριστικά Παναγόπουλος στο “Αθλητικό Metropolis”.

To Top