Γιάνκοβιτς: “Έπρεπε να… κοιμίσουμε τον Άρη, ελέγχαμε το ματς, αλλά χάσαμε! Πολύ απλά, ωμά…”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ήταν ψύχραιμοι στις τελευταίες επιθέσεις στο ματς με τον Άρη, δεν «ροκάνισαν» το χρόνο και έκαναν επιπόλαιες επιθέσεις, θεωρεί πως δεν τους βοήθησε τελικά η συγκέντρωση που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Δεν είχαμε τη ψυχραιμία που χρειαζόταν στο τέλος, πήγαμε σε επιθέσεις γρήγορες αντί να ‘ροκανίσουμε’ το χρόνο. Εκεί που έπρεπε να ‘κοιμίσουμε’ το ματς και δεν το κάναμε. Δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να τρέξει, κάτι που το ξέρει καλά. Κάναμε επιπόλαιες επιλογές.

Ήρθαμε εδώ συγκεντρωμένοι, αλλά αυτό δεν φτάνει. Και τι έγινε που ελέγχαμε το ματς; Χάσαμε. Πολύ απλά, ωμά. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, έχουμε χάσει άπειρα ματς στο τελευταίο σουτ, δεν μας θέλει και η τύχη να βάλουμε ένα σουτ και να φύγουμε νικητές από εδώ.

Θέλαμε μία επαγγελματική νίκη και δεν το κάναμε. Μπορούσαμε να το κάνουμε, είχαμε την εμπειρία και δεν την χρησιμοποιήσαμε. Είμαστε απογοητευμένοι, έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε αυτή την κατάσταση, αλλά θα συνεχίσουμε για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται για το σύλλογο.

Όσο καλύτερα τελειώσει αυτή η χρονιά, θα είναι καλύτερα και για την επόμενη. Κρατάω το ότι ήμασταν μία ‘γροθιά’, έπρεπε να μπει το buzzer και για όλα τα προηγούμενα. Πολλές φορές κρίνεσαι από ένα σουτ και αυτό είναι το μπάσκετ. Θα δίναμε χαρά στον κόσμο».

To Top