ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιάνκοβιτς: “Δεν είναι εικόνα αυτή…”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, σκιά του εαυτού του όπως όλοι οι παίκτες σήμερα, μίλησε με σκληρή γλώσσα, αλλά το θέμα δεν είναι πλέον τα λόγια. Είναι οι πράξεις.

Ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε μετά την ήττα στα Τρίκαλα: “Πήραμε ένα μάθημα ηχηρό από αυτό το παιχνίδι. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι μετά τον ημιτελικό που δεν έχουμε παρουσιαστεί, δεν έχουμε εμφανιστεί. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις νομίζω πως ότι και να πούμε ή να ψάξουμε έχει λίγη σημασία.

Σε τέτοια παιχνίδια μπαίνεις μέσα, αν σέβεσαι τον εαυτό του και τον ιδρώτα που έχεις χύσει στις προπονήσεις και το αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εικόνα αυτή. Τώρα, παραπάνω από ποτέ είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε τα κεφάλια μας μεσα. Αν μείνουμε στο ότι προκριθήκαμε σε έναν τελικό κυπέλλο, ξεγελαστήκαμε…”.

Ο Γιάνκοβιτς πρόσθεσε: “Ο καθένας μας θέλει να παίξει όσο καλύτερα γίνεται, ας ξεκινήσομε να το κάνουμε. Και ενέργεια και θέληση χρειάζονται σε ένα παιχνίδι, πέρα από την τακτική. Πρέπε να τα δείχνουμε πιο έντονα και για μας κια για τον κόσμο μας και κυρίως γιατί πρέπει να σεβόμαστε τους εαυτούς μας…”.

To Top