ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιάνκοβιτς: “Νοικοκυρεμένη ομάδα ο Άρης, φάιναλ φορ και 3η θέση οι στόχοι μας”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έχει ως στόχο του Άρη την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Αυτό υπογράμμισε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του ως MVP της 19ης αγωνιστικής.

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Άρη σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη επί του Κοροίβου;

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες».

Πως είναι η εμπειρία σου στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη;

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Σκεφτόμαστε σχεδόν όλοι το ίδιο, έχουμε κοινούς στόχους και θέλουμε η πορεία της ομάδας να είναι πολύ θετική».

Τι μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν οι «κίτρινοι» στην STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League;

«Στο Basketball Champions League αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε σωστά εντός έδρας μπορούμε να προχωρήσουμε και στον επόμενο γύρο. Από κει και πέρα ο στόχος, όπως και σε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ, είναι το φάιναλ φορ. Στην STOIXIMAN.GR Basket League πιστεύω πως ο στόχος είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».

To Top