Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν προκριθούμε στο Παρίσι, θα είμαι ενθουσιασμένος να βρίσκομαι εκεί»

Μπορεί η μέρα που θα ανακοινωθούν οι χώρες που θα διοργανώσουν τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά να πλησιάζει, ωστόσο αυτό που… καίει την Εθνική έχει να κάνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας. Ο Greek Freak ρωτήθηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης των Μπακς με τους Σέλτικς σχετικά και διαβεβαίωσε πως αν η Ελλάδα καταφέρει να πάρει ένα από τα εισιτήρια, τότε θα βρίσκεται στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

«Αυτήν τη στιγμή θέλω να πάω να δω τα παιδιά μου, μετά να παίξω με τους Γουίζαρντς, μετά να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο NBA και μετά να προκριθούμε, γιατί πρέπει να προκριθούμε. Αν καταφέρουμε να είμαστε στο Παρίσι, θα είμαι ενθουσιασμένος να βρεθώ εκεί» ήταν τα λόγια του Greek Freak σε ερώτηση σχετικά που του έγινε, αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης των Σέλτικς με τους Μπακς, που δεν είχε θετική κατάληξη για την ομάδα του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε το MundoBasket 2023 , το οποίο διεξήχθη στις Φιλιππίνες, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατό του.

To Top