Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παλέψαμε σαν ομάδα»

Αστοχία και κακή άμυνα έπαιξαν ρόλο στην ήττα των Μπακς από τους Νετς με 115-107 σύμφωνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είχαμε το πλάνο μας, είχαν σπουδαίους παίκτες εκεί έξω. Τον KD, τον Ίρβινγκ, τον Τζο Χάρις. Προσπαθήσαμε να τους δυσκολέψουμε, όσο μπορούσαμε. Τα σουτ μας δεν μπήκαν, δεν παλέψαμε όσο σκληρά θέλαμε στην άμυνα. Ήταν μια εμφάνιση που έμοιαζε με εκείνη στο Game 1 με το Μαϊάμι. Δεν παλέψαμε σαν ομάδα, δεν παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι καλύτερη στην επίθεση σε σχέση με την προηγούμενη», τόνισε αρχικά ο Giannis και πρόσθεσε:

«Πρέπει να στήσω καλύτερα σκριν για τον Μίντλετον και τον Χόλιντεϊ, πρέπει να τους βρω χώρους, να τους πασάρω μετά από το αμυντικό ριμπάουντ. Πρέπει να βρούμε ελεύθερα τρίποντα, πρέπει απλά να συνεχίσουμε να παίζουμε ο ένας για τον άλλο και θα είμαστε καλά, ελπίζω να είμαστε καλά. Στο Game 2 πιστεύω ότι θα σουτάρουμε καλύτερα, θα παίξουμε καλύτερη άμυνα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ο Ίρβινγκ είναι ένας από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στη Λίγκα, δεν μπορείς να βάζεις πολύ τα χέρια σου γιατί θα φορτωθείς με φάουλ. Όποιον κι αν πρέπει να μαρκάρω, προσπαθώ να του κάνω τη δουλειά δυσκολότερη».

Τέλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Όταν δεν σουτάρουμε καλά, πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα. Τώρα αντιμετωπίζουμε κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες, κάποιους από τους κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο. Έχουν τον Τζο Χάρις, έναν από τους κορυφαίους σουτέρ στον κόσμο. Θα πρέπει να μείνουμε μαζί, για να παίξουμε σκληρά. Επιθετικά θα βρούμε τις λύσεις, έχουμε πολύ ταλέντο, μπορούμε να επιτεθούμε, να εκτελέσουμε, το σημαντικό είναι να αμυνθούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αγώνες. Αν βρούμε λύσεις στην άμυνα, θα βρούμε τρόπους και στην επίθεση».

To Top