Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο»

Μιλώντας σε ισπανικό ΜΜΕ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί σύντομα για την Εθνική Ελλάδας, αλλά όχι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

«Στην Ελλάδα πιστεύουν ότι δεν θα παίξω ποτέ στην Εθνική, αλλά ξέρω ότι αυτό θα συμβεί και ελπίζω να συμβεί σύντομα” δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην ισπανική «Marca», δείχνοντας τις προθέσεις του.

Έστω και αν δεν ξεκαθάρισε αν θα βοηθήσει τον Σεπτέμβριο στην δεύτερη φάση των προκριματικών της FIBA ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 στην Κίνα: «Μίλησα με τον κόουτς (σ.σ. Θανάση Σκουρτόπουλο) για τις πιθανότητες να βοηθήσω και θα το ήθελα» συμπλήρωσε ο 23χρονος σταρ των Μπακς, διευκρινίζοντας: «Όχι τώρα, επειδή η ομάδα πηγαίνει τέλεια και κερδίζει, αλλά νομίζω ότι αν όλα πάνε καλά με τους τραυματισμούς θα είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των προκριματικών της FIBA με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, παίρνοντας την πρόκριση για την δεύτερη φάση, όπου μεταφέροντας τα αποτελέσματά της θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, την Σερβία και την Γεωργία σε νέο όμιλο, από τον οποίο πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός τελική φάσης.

To Top