Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πέτυχε ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ!

Έξι ματς, έξι νταμπλ νταμπλ και ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ!!! Υπογραφή; Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γιάννης ξεκίνησε με ορμητικό τρόπο τη νέα σεζόν, υλοποιώντας για την ώρα την υπόσχεση του πως θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να φέρει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή.

Σύμφωνα λοιπόν με το NBA.com/Stats, ο Γιάννης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεκινάει τα πρώτα έξι ματς με +150 πόντους (160 ως τώρα), +80 ριμπάουντ (83) και +40 ασίστ (46)!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει δηλαδή 26,7 πόντους (9ος στο ΝΒΑ), συν 13,8 ριμπάουντ (3ος) και 7,7 ασίστ (επίσης 9ος)! Με 1,8 μπλοκ, εξάλλου, είναι και 12ος στην ίδια κατηγορία σε ολόκληρο το ΝΒΑ, βάζοντας και πάλι υποψηφιότητα να μπει στην 20αδα των πέντε κορυφαίων στατιστικών λιστών. Κάτι που μόνο ο ίδιος έχει πετύχει προ διετίας στην ιστορία του ΝΒΑ. Στα κλεψίματα χρειάζεται μία μικρή ώθηση, καθώς έχει ως τώρα 1,3 και κατατάσσεται 42ος ως τώρα.

Τα “Ελάφια” έχουν ξεκινήσει με ρεκόρ 4-2, χάνοντας δύο ματς με ανατροπή από τους 19 και 21 πόντους με Χιτ και Σέλτικς. Κάλλιστα θα μπορούσαν δηλαδή να μετράνε ρεκόρ 6-0 αν ήταν πιο προσεκτικοί και δεν χαράμιζαν τις μεγάλες διαφορές που αποκτούσαν νωρίς μέσα στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουν γιατί είχε ξανασυμβεί πέρυσι και το φαινόμενο παρατηρείται έντονα και φέτος. Μάλιστα σε δύο από τις νίκες τους (Ορλάντο και Τορόντο) εμφανίστηκε πάλι το ίδιο πρόβλημα αλλά εν τέλει κράτησαν το υπέρ τους σκορ στο τέλος.

Ο Γιάννης το σημείωσε μάλιστα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με τους Ράπτορς και είμαστε σίγουροι πως μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τον κόουτς Μπαντενχόλζερ.

To Top