Γιάννης για την πρωτιά των Μπακς: «Πρέπει να είμαστε η νούμερο ένα ομάδα» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην δράση και μαζί του οι Μιλγουόκι Μπακς «καθάρισαν» το Μαϊάμι, με τον Έλληνα σταρ να σχολιάζει σχετικά με την πρωτιά που διατηρεί στο ΝΒΑ η ομάδα του με ρεκόρ 54-19.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του και τον τραυματισμό στον αστράγαλο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όταν χτυπάς δύο συνεχόμενες φορές ο πόνος είναι λίγο περισσότερος, γιατί δεν αναρρώνεις. Αλλά είμαι καλά, δεν νιώθω πόνο. Πρέπει να παλεύεις. Δεν ήθελα να χάσω τρία παιχνίδια στην σειρά, δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά ήμουν πολύ κοντά στο 100% πριν από το παιχνίδι».

Όσον αφορά την πρωτιά των Μπακς στην Central Division είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, να πετύχουμε και άλλους στόχους. Να είμαστε η νούμερο ένα ομάδα. Στην έδρα μας χάνουμε δύσκολα και με όποια ομάδα και αν παίξουμε έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε μία σειρά».

Ακόμα αντάλλαξε φανέλες με τον θρύλο των Χιτ, Ντουέιν Ουέιντ, στην πιθανώς τελευταία αναμέτρησή τους και αναφέρθηκε στην ευχαρίστηση που ένιωσε από την εμπειρία αυτή: «Ήταν μεγάλη στιγμή για εμένα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω λίγο μαζί του, να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε για το παιχνίδι. Είναι Hall of Famer, τρεις φορές Πρωταθλητής, ένας από τους καλύτερους που έπαιξε το παιχνίδι. Ανταλλάξαμε φανέλες, θα θυμάμαι για πάντα αυτές τις στιγμές, είναι ιστορίες που μπορείς να λες στα παιδιά σου».

 

To Top