Γιάννης: «Δεν θα χρειαστεί να ψάχνω για γόνατα στο… ebay» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ την αγκωνιά που δέχτηκε από τον Άαρον Γκόρντον καθώς και τον χρόνο συμμετοχής που πήρε στον αγώνα με τους Μάτζικ.

Κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου, ο φόργουορντ των Μάτζικ βρήκε κατά λάθος στο κεφάλι τον Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια του τελευταίου να αμυνθεί, με αποτέλεσμα ο Έλληνας άσος να αποχωρήσει προληπτικά από το γήπεδο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Υπό τον φόβο μιας πιθανής διάσεισης, ο «Greek Freak» υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις στο ημίχρονο και ο Μάικ Μπούντενχολτζερ τον χρησιμοποίησε μόλις για τρία λεπτά στην τέταρτη περίοδο.

Ωστόσο ο Γιάννης πρόλαβε να σημειώσει 21 πόντους στα μόλις 19 λεπτά που αγωνίστηκε και μετά το παιχνίδι δήλωσε πως είναι μια χαρά.

Μάλιστα ερωτηθείς για τον χρόνο συμμετοχής του στους τελευταίους δυο αγώνες των «ελαφιών» έδωσε την εξής επική απάντηση:

«Είναι σημαντικό (που αγωνίστηκα τόσο λίγο σε αυτά τα δυο παιχνίδια). Γιατί τώρα ξέρω ότι όταν φτάσω τα 40 και αποσυρθώ θα μπορώ να κυνηγάω τα παιδιά μου και δεν θα χρειαστεί να ψάχνω για γόνατα στο… ebay».

</div

To Top