Γιάννης με εκπληκτικό Χόλιντεϊ σάρωσαν τους Σέλτικς! (video)

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, να πραγματοποιεί ακόμη μια «εμφάνιση MVP», οι Μπακς επικράτησαν στην παράταση με 131-125 της Βοστώνης. Το μεγάλο ντέρμπι, «βάφτηκε» στα χρώματα του Μιλγουόκι και παρά τις απουσίες τεσσάρων βασικών παικτών, οι Σέλτικς απέδειξαν και πάλι, ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Ο Ελληνας σταρ, ήταν για μια ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής, καθώς άγγιξε το triple double με 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Παρόλα αυτά, ο Giannis τρόμαξε τους ιθύνοντες των Μπακς, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας το γόνατό του. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και επέστρεψε στο παρκέ.

Για τα «ελάφια», που σημείωσαν την 11η διδοχική νίκη τους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζρου Χολιντέι που σημείωσε 40 πόντους. Για τους «Κέλτες» που δεν είχαν στην σύνθεση τους, τον Μάρκους Σμαρτ, τον Τζέιλεν Μπράουν, τον Τζέισον Τέιτουμ και τον Αλ Χόρφορντ, ξεχώρισε ο Γουάιτ με 27 πόντους.

Παράλληλα, σπουδαία εκτός έδρας νίκη, σημείωσαν οι Κλίπερς επί τον Γουόριορς. Ο Κουάι Λέοναρντ σημείωσε 33 πόντους και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ενώ αισθητή ήταν η απουσία του Στεφ Κάρι. Ο Τζόρνταν Πουλ πέτυχε 28 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Τορόντο – Ορλάντο 123-113

Μιλγουοκι – Βοστώνη 131-125 παρ.

Φοίνιξ – Σακραμέντο 120-109

ΛΑ Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ 134-124

Πόρτλαντ – Ουάσινγκτον 101-126

To Top