ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιάννης: “Σκέφτομαι μόνο πως θα είμαι ο MVP των Μπακς” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να τρελαίνει τον μαγικό κόσμο του αφού στα 22 του χρόνια ανήκει ήδη στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ και διεκδικεί επί ίσοις όροις το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.

Ο “Greek Freak”, περίπου ένα χρόνο μετά τον αγώνα πινγκ πονγκ απέναντι στην Κρίστιν Λέντλοου, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την Αμερικανή δημοσιογράφο και συζήτησε μαζί της για τον τρόπο που σκέφτεται αλλά και την πιθανότητα να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του NBA.

“Προσπαθώ σκληρά να οδηγήσω την ομάδα μου στη νίκη. Ξέρω πως αν το κάνω όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας σούπερσταρ πριν συνεχίσει: “Σκέφτομαι μόνο να είμαι ο MVP των Μπακςγιατί αυτό είναι που μετράει. Να πανηγυρίζουμε νίκες. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να πετύχει κάποιο εύκολο καλάθι και προσπαθούμε σκληρά στην άμυνα.”

Ο Γιάννης παραδέχθηκε πως δεν περνάνε απαρατήρητα τα λόγια που έχουν πει κατά καιρούς για εκείνον οι μεγαλύτεροι αστέρες του κόσμου όπως ο Κέβιν Ντουράντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς. “Φυσικά και ακούω όσα λένε! Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο και από τους δύο αλλά στο τέλος της ημέρας εγώ πρέπει να κοιτάξω τη δουλειά μου που περιλαμβάνει ώρες στο γυμναστήριο, μελέτη γύρω από το μπάσκετ και προσπάθεια.”

To Top