Γιάννου: «Πρώτα ο Άρης και μετά η Ουντινέζε»

Ο Απόστολος Γιάννου στο περιθώριο της βράβευσής του για τον τίτλο του MVP της 21ης αγωνιστικής έκανε δηλώσεις για το αυριανό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη και στάθηκε στην κούραση που υπάρχει στους γηπεδούχους από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως «χαίρομαι πολύ για αυτό το βραβείο. Ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια. Να δίνω αφορμή για τέτοια βραβεία. Είναι πολύ καλό για μένα. Εκανα μια καλή αρχή, θέλω να συνεχίσω, να γίνεται πιο συχνά αυτό και να πάρω κι άλλα βραβεία».

Ρωτήθηκε για τις αυξημένες απαιτήσεις του προπονητή του, μετά τα δύο του γκολ στην Κρήτη και απάντησε πως «νομίζω ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες, αλλά κι εγώ μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα αυτά. Θα προσπαθώ σε κάθε αγώνα να γίνομαι καλύτερος».

Για το ντέρμπι με τον Άρη στη Τούμπα υπογράμμισε πως «θέλαμε να ξεκουραστούμε, μια κι ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα ο Άρης και μετά η Ουντινέζε. Χαλαρώσαμε και συγκεντρωθήκαμε σε αυτό το ματς».

Μια ερώτηση αφορούσε το αν θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Αθανασιάδη στην ίδια 11αδα και απάντησε: «Γιατί όχι; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορώ να παίξω όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top