Γιάτσης: «Δεν επιτρέπονται τέτοια διαιτητικά λάθη!»

Ακόμα και ο συνήθως ήρεμος Γιώργος Γιάτσης βγήκε εκτός εαυτού με τα διαιτητικά «εγκλήματα» σε βάρος του Άρη στην Σύρο, όπου μάλιστα αποβλήθηκε στο τρίτο σετ. Φυσικό ήταν να μην κρύψει την αγανάκτησή του ούτε στις δηλώσεις που έκανε, μετά την άδικη ήττα με 3-0.

Οι αποφάσεις των Ράπτη και Φραγκάκη ήταν καταδικαστικές για τους «κίτρινους», που διαμαρτύρονται για ουκ ολίγες φάσεις, με αποκορύφωμα εκείνη στο 26-26 του πρώτου σετ, όταν ο Ντόκιτς πάτησε τη γραμμή των τριών μέτρων αλλά η παράβαση δεν καταλογίστηκε.

Ο τεχνικός του Άρη, που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο 20-15 του τρίτου σετ, αφού πλέον τα… είχε δει όλα, δήλωσε μετά τη λήξη: «Η Σύρος δεν χρειάζεται βοήθεια για να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, όπως το 26-26 του α’ σετ, δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη, που καθορίζουν την εξέλιξη σετ, Εμείς είχαμε φέτος πολλά προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά στο β’ γύρο έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία».

Από πλευράς νικητών, ο προπονητής Νίκος Νεόφυτος υποστήριξε: «Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, αφού μας στοίχισε πολύ ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και το φοβόμουν ότι θα εμφανιζόμασταν επηρεασμένοι. Ο Άρης μας δυσκόλεψε πολύ, δεν παίρναμε κανέναν εύκολο πόντο, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και νικήσαμε χωρίς απώλειες».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top