Γιάτσης: «Δικαίωσε τον εαυτό του ο Μαυροβουνιώτης»

Τα εύσημα στον Αργύρη Μαυροβουνιώτη, ο οποίος κάλυψε επάξια το κενό του τραυματία Γιάννη Κυριακίδη, απένειμε ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, μετά την σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Κηφισιάς.

Ο 44χρονος τεχνικός έκανε ειδική μνεία στον νεοαποκτηθέντα ακραίο, ο οποίος απόψε μπήκε στην εξάδα λόγω της απουσίας του «MVP» της ομάδας στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις.

«Ήταν μια καλή νίκη, αφού είχαμε και την απώλεια του Κυριακίδη, αλλά ο Μαυροβουνιώτης δικαίωσε τον εαυτό του και την ομάδα με την εμφάνιση που έκανε. Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Το μότο μας είναι να κοιτάμε την επόμενη φάση του παιχνιδιού κι αυτό μας έχει βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που έχουμε πάρει», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κίτρινων».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, στάθηκε στην απώλεια του δεύτερου σετ, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 20-23 και 22-24, αλλά ο Άρης κατάφερε να το κερδίσει τελικά με 35-33 (με κερδισμένη μονομαχία του Κιόση από τον Παπαδόπουλο πάνω στο φιλέ), ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ και αλλάζοντας τις ισορροπίες.

«Όταν χάνεις έτσι ένα σετ είναι επικίνδυνο για την ψυχολογία… Εμείς επηρεαστήκαμε αρνητικά, ο Άρης θετικά κι έτσι γύρισε το παιχνίδι. Νομίζω ότι σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία», δήλωσε ο προπονητής της Κηφισιάς.

To Top