Γιάτσης: «Θα μας κάνει καλό το ρεπό» (video)

Το βλέμμα μπροστά έστρεψε ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι το ρεπό που ακολουθεί θα δώσει στους τραυματίες Κυριακίδη και Ζέλιτς την ευκαιρία να αποθεραπευθούν.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» είπε χαρακτηριστικά: «Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα προβλήματα του Ολυμπιακού, αλλά ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουμε και εμείς. Είναι καλό που έχουμε το ρεπό μας την αγωνιστική που ακολουθεί, ώστε να αποθεραπευτούν οι τραυματίες μας και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Στην συνέχεια, αναγνώρισε ότι η απόδοση της ομάδας του δεν τον άφησε ικανοποιημένο: «Παρόλο που είχε προβλήματα ο Ολυμπιακός, δεν παίξαμε καλά. Για την συνέχεια έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, θα περιμένουμε να γυρίσει και ο Κυριακίδης και θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα».

Από πλευράς νικητών, ο Γιάννης Καλμαζίδης παρέταξε την ομάδα του χωρίς τους τραυματίες Νοβότνι (εκτός 12άδας, θα λείψει για τις επόμενες δύο εβδομάδες), Χιμένες και Κουζούνη (έμειναν στον πάγκο) και δήλωσε μετά το παιχνίδι:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη, η οποία είναι σημαντική βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και βρήκαμε λύσεις εκ των έσω. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία. Αυτή τη στιγμή δεν θα ρισκάρουμε την υγεία κανενός αθλητή, καθώς τους χρειαζόμαστε όλους πανέτοιμους στα παιχνίδια που θα κριθούν οι τίτλοι».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Γιάτση στην κάμερα του volleynews.gr:
{youtube}QuWMOmv11EA|480|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top