Γιάτσης: «Ο Άρης είναι ένα έξυπνο σωματείο…»

Στα σημεία εκείνα που έκριναν το ματς στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην επίσημη σελίδα της Λίγκας: «Ήταν ακριβώς το ίδιο σενάριο με την Ορεστιάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στο μπλοκ. Είχαμε ίδια ποσοστά στην επίθεση, δώσαμε αδικαιολόγητους άσσους σε κρίσιμα σημεία και μπλοκ. Αν δεν κάναμε αυτά τα λάθη θα παίρναμε το τρίτο σετ, γιατί σήμερα η Κηφισιά είχε αρκετά προβλήματα με την απουσία του Γιοβάνοβιτς. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σταθεροί να και να κρατάμε την απόδοση μας», για να προσθέσει:

«Ο Άρης είναι ένα έξυπνο σωματείο και έχει ενημερωθεί για τις ανάγκες. Περιμένω να δω πόσους βαθμούς θα πάρουμε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, και να ενισχυθούμε με τους δύο παίκτες για να μην έχουμε προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό περιμένω να πάρουμε κάποιο σετ, ελπίζω να πάρουμε και δεύτερο ώστε να πάρουμε βαθμό».

Από την πλευρά του, ο κεντρικός της ομάδας, Κάσσανδρος Στίγγας δήλωσε: «Ξεκινήσαμε χωρίς να γνωρίζουμε για την απουσία του Γιοβάνοβιτς και είχαμε προσαρμόσει το παιχνίδι μας πάνω του. Κοιτάξαμε με την αλλαγή του Κόβαλτσουκ να ανοίξουμε το παιχνίδι μας. Χάσαμε το πρώτο σετ, είδαμε πώς παίζει ο Κόβαλτσουκ και πήραμε το δεύτερο» και κατέληξε:

«Ο Άρης του δεύτερου σετ είναι αυτός που πρέπει να βλέπουμε απ’ εδώ και πέρα. Αυτός ο Άρης μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Αυτός ο Άρης αξίζει από τη δουλειά που κάνουμε. Προσωπικά κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου».

To Top