Γιάτσης: «Το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει να δώσουμε δύο δυνατούς αγώνες»

Πανέτοιμη είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη για την αυριανή της πρεμιέρα στο League Cup, εκεί όπου στις 19:00 δοκιμάζεται κόντρα στη ΜΕΝΤ στο γήπεδο της ομάδας της Τούμπας.

Οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση δηλώνουν έτοιμοι να μπουν με το… δεξί στις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε ΜΕΝΤ και ΠΑΟΚ, τους κατά σειρά αντιπάλους τους.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε στο γυμναστήριο της Μίκρας η τελευταία προπόνηση της ομάδας βόλεϊ των «κίτρινων», όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευτηκαν στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιώργος Γιάτσης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ έκανε λόγο και για την αυριανή αναμέτρηση των παικτών του με τη ΜΕΝΤ: «Έχουμε πολλά να κάνουμε και το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει να δώσουμε δύο δυνατούς αγώνες. Η καθυστέρηση μπορεί να μην έκανε καλό στο πρωτάθλημα αλλά έκανε καλό στην ομάδα μου. Εμείς και η ΜΕΝΤ έχουμε στόχο την παραμονή και ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό».

Φυσικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη που θα γίνει την Κυριακή αφού αρκετοί παίκτες άλλαξαν στρατόπεδο τη μεταγραφική περίοδο. Στους «κίτρινους» αγωνίζονται πλέον οι Κάσσανδρος Στίγγας, Στέλιος Νικηφορίδης, Λάμπης Μπαμπαλιούτας και Στέλιος Πιπέργιας που ήταν στον ΠΑΟΚ, ενώ από τον Άρη στον ΠΑΟΚ μετακόμισαν ο Θανάσης Ντίνας και ο Δημήτρης Γκαράς.

proponisi volley-2  proponisi volley-3

To Top