Γιαγκιόζης: “ΟΦΗ και Άρης προβάδισμα ανόδου”

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα της Football League και το αβέβαιο μέλλον του ίδιου και των συμπαιχτών του. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο prismasport:

Για την αποχώρηση της ομάδας ανέφερε:

«Εννοείται πως είμαι στεναχωρημένος και προβληματισμένος, αφενός για την αποχώρηση της ομάδας και αφετέρου για το μέλλον όχι μόνο το δικό μου αλλά και των υπόλοιπων παιδιών, καθώς κινδυνέψουμε να βρεθούμε ξεκρέμαστοι». 

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν: 

«Τα προβλήματα είναι γνωστά (οικονομικά, αγωνιστικά) και πραγματικά είναι κρίμα, διότι θεωρώ ότι στο διάστημα που αγωνιστήκαμε αποδείξαμε ότι παρόλο που είμαστε νεανική ομάδα, έχουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Άλλωστε χωρίς τις αφαιρέσεις, συγκεντρώσαμε 17 βαθμούς στον πρώτο γύρο και με παιχνίδι λιγότερο. Εύχομαι η ομάδα της Βέροιας να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει καθώς ο κόσμος της πόλης της αγαπάει παρόλο που ήταν δυσαρεστημένος από τις Διοικήσεις τα τελευταία χρόνια». 

Για το δικό του μέλλον: 

«Ελπίζω να μας δοθούν κάποιες μέρες μήπως μπορέσω να βρω ομάδα ώστε να παραμείνω σε αγωνιστικούς ρυθμούς». 

Για τα φαβορί τίτλου – ανόδου στην Football League:

«Θεωρώ ότι έχουν ένα μικρο προβάδισμα ο ΟΦΗ και ο Άρης με βάση την μέχρι στιγμής εικόνα τους αλλά και του ρόστερ τους, αλλά και η Παναχαϊκή που έχει πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο όπως και τα Τρίκαλα».

To Top