Το μήνυμα του νέου διοικητικού τιμ: “Να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα, παρά τις αλλαγές”

Η νέα διοικητική τάξη πραγμάτων εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Γιακουμίδη, ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος του αδερφού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην Ελλάδα, δίνοντας το “παρών” στο Νέο Ρύσιο στην απογευματινή προπόνηση των παικτών του Άρη για να μεταφέρει το μήνυμα τους.

Αυτό που τόνισε και ζήτησε ο Θεσσαλονικιός εκπρόσωπος, από ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ είναι να διατηρηθεί παρά τις αλλαγές το οικογενειακό κλίμα που παρατηρείται στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και της έχει αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά, μία οικογένεια. Να διατηρηθεί το κλίμα αυτό. Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε πως δεν πρόκειται επουδενί να καθυστερήσουν οι πληρωμές σας στο μέλλον.Όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει για να κερδίσει η ομάδα την άνοδο στο τέλος της χρονιάς”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΣ, Χρήστος Ταουξίδης: “Όπως σας είχα πει και την Κυριακή θα υπήρχε απόφαση την Δευτέρα. Τήρησα τον λόγο μου. Θέλω να ξέρετε ότι πήραμε μία απόφαση με γνώμονα το καλό του συλλόγου”.

To Top