Γιακούποβιτς: “Όνειρό μου να παίξω στην Αγγλία”

Το όνειρο του Έλντιν Γιακούποβιτς έγινε πραγματικότητα. Θα παίξει στην Αγγλία. Βρίσκεται ήδη με την Χαλ Σίτι στην Πορτογαλία για προετοιμασία και δήλωσε πως βρήκε την ομάδα για να βελτιωθεί και να βάλει σωστές βάσεις για το μέλλον του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Hull and East Riding” ο Ελβετός τερματοφύλακας υπογράμμισε αρχικά πως “ήταν το όνειρό μου και η ευχή μου να παίξω στην Αγγλία. Όταν είχα έρθει για δοκιμή την περασμένη χρονιά, όλα πήγαν καλά και περίμενα να υπογράψω πριν το τελευταίο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ. Αυτό δεν έγινε και πήγα διακοπές, περιμένοντας να με καλέσουν. Ήμουν αγχωμένος, φοβήθηκα γιατί είχαν πάει όλα καλά. Προσπάθησα να μη το δείξω στην οικογένειά μου. Την περασμένη βδομάδα με κάλεσαν και είπαν ότι με θέλουν και τελικά είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα”.

Για τον 27χρονο τερματοφύλακα η Χαλ Σίτι είναι ένα νέο ξεκίνημα. “Είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος και ελπίζω όλα να πάνε καλά και για μένα και για την οικογένειά μου και για την ομάδα. Ήθελα να βρω μια ομάδα για να βάλω τις βάσεις για το μέλλον μου. Είναι μια καλή ομάδα (η Χαλ Σίτι) για μένα για να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και να βελτιωθώ. Με αυτήν την ομάδα και αυτόν τον προπονητή, θα βοηθηθώ για να γίνω καλύτερος. Είμαι ακόμα νέος για τερματοφύλακας και πάντα μπορείς να μάθεις καινούρια πράγματα. Χρειάζομαι χρόνο γιατί δεν έχω παίξει εδώ και έξι μήνες, αλλά αυτή η προετοιμασία είναι μια καλή ευκαιρία για μένα”.

 

To Top