ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης από την Ίο: “Αξίζει τον κόπο να δουλέψουμε όλοι για το καλό αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας!”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει όραμα για τον Άρη και το δήλωσε ξεκάθαρα από την Ίο, όπου και βρίσκεται για του 3on3 τουρνουά.

Ο νέος τεχνικός των κίτρινων που επιστρέφει… σπίτι του μετά από 24 χρόνια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε: “Δεν θέλω να πω πολλά, τη Δευτέρα θα πούμε περισσότερα. Νομίζω ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια και πάντα όλοι μαζί, μπορούμε να έχουμε ξεχωριστά αποτελέσματα. Αυτό έχει αποδειχθεί στην διάρκεια του μπάσκετ από την γενιά τη δική μου μέχρι και την προηγούμενη και ελπίζω και στο μέλλον. Ενωμένοι δημιουργικά και με σκληρή δουλειά, μπορούμε να ονειρευτούμε πάλι”.

Πρόσθεσε πως “θέλω να βοηθήσω παιδιά τα οποία δεν θεωρούν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο, να κατάλαβουν ότι όλοι μπορούμε, αρκεί να συννενοηθούμε… Αξίζει τον κόπο να δουλέψουμε όλοι για το καλό αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας, που δημιούργησε φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη και ένωσε την Ελλάδα. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιοργηθεί μια καινούρια δυνατή ομάδα… Το βασικό είναι ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε στην ομάδα και όλοι βάζοντας τον εγωισμό μας πιο κάτω, να κάνουμε και πάλι τον κόσμο να αγαπήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα”.

To Top