Γιαννάκης για το βόλεϊ του Άρη: «Θέλουμε τελικό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Πρεμιέρα αύριο για το γυναικείο βόλεϊ του Άρη που υποδέχεται την Ηλιούπολη (ΔΑΚ Πυλαίας, 20.00) και ο Γιάννης Γιαννάκης μίλησε για τη φετινή σεζόν και τις «κιτρινόμαυρες».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε ο τιμ μάνατζερ του Άρη στο Yellow Radio…

Για την προετοιμασία του Άρη: «Η ομάδα είναι εντελώς καινούρια. Παίξαμε αρκετά φιλικά στην Αλβανία και στην Πολωνία με ομάδες υψηλού επιπέδου και σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, που πραγματικά τις ζηλέψαμε. Πολύ σημαντική εμπειρία που βοήθησαν τα κορίτσια να δεθούν ακόμα πιο πολύ».

Για την πρεμιέρα του Σαββάτου: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, θέλουμε σιγά-σιγά να αποκτούμε φόρμα. Θεωρητικά είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς η Ηλιούπολη θα διεκδικήσει την παραμονή της φέτος, όμως θα πρέπει να το δείξουμε αυτό μέσα στον αγώνα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας φέτος είναι Σάββατο στις 20.00 στο ΔΑΚ Πυλαίας. Ο κόσμος της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει και θέλουμε να γίνει το ίδιο και φέτος. Τα διαρκείας είναι πολύ λίγα, ελπίζουμε σε άνοδο. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Για τον Άρη: «‘Έχουμε πολύ καλές αθλήτριες και πιστεύω μία από τις καλύτερες ομάδες από ποτέ. Δουλεύουμε πάρα πολύ αλλά έχει ανέβει πολύ το επίπεδο του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κοιτάξουμε στα μάτια όλες τις ομάδες και να πάμε στον τελικό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είχαμε την ατυχία με την Κάιλα Ρίτσι, φέραμε γρήγορα την Έτσε Χοτζάογλου, η οποία πιστεύω πως θα μας δώσει πολλά πράγματα. Προέρχεται από ένα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα, βρίσκεται σε καλό επίπεδο, όμως χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής».

Για το πρωτάθλημα: «Μιλάμε για το πιο δυνατό πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας. Ο Ολυμπιακός που κατακτάει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τα τελευταία χρόνια, η Νάξος και η Σαντορίνη που παρέμειναν δυνατές, επέστρεψε ο Παναθηναϊκός που έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ και δημιούργησε μια αξιόμαχη ομάδα, ανέβηκε επίσης και ο ΠΑΟΚ. Θα έχει πολλά ντέρμπι φέτος η σεζόν, είναι το Big-4 και θα υπάρξουν αρκετές μάχες».

Για την Τέιλορ Άγκοστ και την αγάπη του κόσμου: «Βάσει αριθμών η Άγκοστ είναι η πιο δημοφιλής αθλήτρια του ελληνικού πρωταθλήματος γιατί έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Έχει 63.000 ακόλουθους και η επόμενη του Ολυμπιακού έχει 23.000. Μόλις ήρθε στην Ελλάδα έγινε πανικός και απέκτησε άμεσα 5.000 ακόλουθους. Δένεται με την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη καθημερινά και της αρέσει πολύ εδώ. Είναι εξαιρετική αθλήτρια, βγήκε πρώτη σκόρερ και καλύτερη υποδοχέας στο τουρνουά της Πολωνίας. Πρόκειται για ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, εξαιρετικός άνθρωπος και συμπαίκτρια».

To Top