Γιαννάκης: “Μια μυθική χρονιά για τον Άρη! Συνεχίζουμε”

Η χρονιά φέτος ανήκει δικαιολογημένα στο γυναικείο βόλεϊ του Άρη και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιάννης Γιαννάκης σχολίασε σχετικά μετά την κατάκτηση (και) του πανελλήνιου τίτλου από τις παγκορασίδες.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως αναφέρει:

“Μια χρονιά ΜΥΘΙΚΗ έφτασε στο τέλος για το σύλλογο μας. Μια χρονιά ορόσημο πλέον για το γυναικείο τμήμα volley του Άρη.

Μια χρονιά που το γυναικείο τμήμα μας κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα.

Η ομάδα μας των νεανίδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και της Ελλάδος. Οι κορασίδες μας κατέκτησαν επίσης τα πρωταθλήματα Ελλάδος και Θεσσαλονίκης.

Στο τέλος μπήκε και το κερασάκι στη τούρτα, καθώς οι αθλήτριες μας των παγκορασίδων αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Μία χρονιά και…5 πρωταθλήματα… Στην Ελλάδα γίνονται 4 Πανελλήνια πρωταθλήματα (Γυναίκες/νεάνιδες/κορασίδες/παγκορασίδες) και στα 3 είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος!!! και σε ένα είμαστε στη δεύτερη θέση!!!

Το μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας είναι λίγο! Πέντε τίτλοι και μια δεύτερη θέση. Όλες ξεχωριστές επιτυχίες που έχουν τη μοναδικότητα τους… Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές φέτος. Πολύ όμορφες…

Πλέον όμως η χρονιά τελείωνει και επίσημα σήμερα…και απο αύριο ξεκινάει η νέα σεζόν… Μια σεζόν που θέλει πολύ δουλειά και τεράστια προσπάθεια για να συνεχίσουμε να είμαστε σαν σύλλογος στο δρόμο των επιτυχιών…

Καλό καλοκαίρι σε όλους…”.

Παράλληλα και το κιτρινόμαυρο τμήμα σχολίασε την επιτυχία:

“Με το απόλυτο ολοκλήρωσε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων στη Λάρισα, καθώς νικήσαμε και τον Φιλαθλητικό Λάρισας και πήραμε τη πρώτη θέση στην Ελλάδα. Μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας και τον σύλλογο μας. Μια επιτυχία που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως με σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε να είμαστε στο δρόμο των επιτυχιών. Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας…Συνεχίζουμε με το ίδιος πάθος και με περισσότερη διάθεση και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ανάλογες στιγμές…”.

To Top