Γιαννάκης: “Ο Άρης πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”

Η παρουσία του και μόνο στη Θεσσαλονίκη για το σεμινάριο του ΣΕΠΚ είναι από μόνη της ένα γεγονός. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και πρόεδρος του ΣΕΠΚ, μίλησε και για τον Άρη.

«Το ελληνικό μπάσκετ και ο Έλληνας προπονητής είναι δεμένη έννοια. Όλες αυτές οι πετυχημένες συνεργασίες είναι δείγμα ότι το επίπεδο του Έλληνα προπονητή είναι ψηλά. Η μαζική παρουσία νέων και παλιών προπονητών, μας αναγκάζει να δουλεύουμε ακόμη πιο πολύ.  Πρέπει να δίνουμε στα νέα παιδιά όλο και περισσότερα εφόδια. Αυτή είναι η δουλειά του ΣΕΠΚ» τόνισε αρχικά στην εφημερίδα “Μetrosport”.

 Για τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη που είναι μπασκετικά συνδεδεμένος. «Η Θεσσαλονίκη είναι αυτή που γέννησε το μπάσκετ. Ο υγιής ανταγωνισμός θέλει καλές ομάδες.  Αυτό έκαναν τότε ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, έκαναν το μπάσκετ καλύτερο και έβαλαν τις βάσεις. Πάντα η Θεσσαλονίκη θα είναι ξεχωριστή για μένα». Όσο για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία του Άρη. «Είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες μόνο τότε. Ο Άρης πάντα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά  μου, αλλά δεν είναι θέμα που θα συζητηθεί τώρα» .

 

To Top