ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιαννάκης: “Έλλειψη συγκέντρωσης και πολλά λάθη χωρίς πίεση…”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εστίασε τα αίτια της ήττας στην έλλειψη συγκέντρωσης που έφερε πολλά λάθη και εύκολα καλάθια στη Ναντέρ.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά στο ξεκίνημα δεν είχαμε συγκέντρωση για να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα… Είχαν 70-75% στα δίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα, έβαλαν μετά και τα τρίποντα και έτσι χάσαμε εμείς την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεσή μας, δεν πετύχαμε εύκολα καλάθια και έτσι χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ναντέρ για τη νίκη.

Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Εμείς είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τρεις μέρες πριν, ήρθαμε εδώ με 11 παίκτες, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι η διαφορά αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν δεν έχεις συγκέντρωση, κάνεις εύκολα λάθη και εμείς κάναμε πολλά σήμερα και χωρίς πίεση, τους δώσαμε εύκολα καλάθια και η Ναντέρ τα εκμεταλλεύτηκε όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε το μέλλον μας”.

To Top